Author: diaspora

[fullwidth backgroundcolor="" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="0px" bordercolor="" borderstyle="" paddingtop="20px" paddingbottom="20px" paddingleft="0px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][slider width="100%" height="100%" class="" id=""][slide type="image" link="" linktarget="_self" lightbox="yes"]http://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/1.jpg[/slide][slide type="image" link="" linktarget="_self" lightbox="yes"]http://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/2.jpg[/slide][slide type="image" link="" linktarget="_self" lightbox="yes"]http://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/3.jpg[/slide][slide type="image"...

Ky pyetësor bëhet nga Qendra e Botive për Diasporën dhe shpërndahet në të gjithë botën ku jetojnë pjestarë të Diasporës shqiptare, për të parë se si organizohet mësimi i gjuhës, kulturës dhe trashëgimisë shqiptare dhe mësime të tjera në gjuhën shqipe. Pyetësori mbledh të dhëna për...

Samiti i dytë i Diasporës Shqiptare do të zhvillohet në datat 28 shkurt - 2 mars 2019. Në këtë aktivitet mbarë shqiptar pritet të marrin pjesë qindra përfaqësues të Diaporës shqiptare. Ky Samit është një arsye që pavarësisht bindjeve apo vendndodhjes, shqiptarët të diskutojnë sfidat e botës...