Author: Naun Prifti

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] Tirana do të jetë protagonistja e "Një qytet në libra" e edicionit të vitit 2019 të Festivaletteratura në Mantova. Eksplorimi letrar i ndërmarrë gjatë viteve të fundit në festival për të mësuar përmes fjalëve të poetëve, tregimtarëve, artistëve...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës dhe Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë e Republikës së Shqipërisë do të organizojnë seminarin XV për mësimin plotësues të gjuhës shqipe dhe të kulturës shqiptare në diasporë,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] Më datën 5 qershor 2019, çeli siparin e aktiviteteve, panairi i 21-të i Librit “Prishtina 2019”. Ky panair, në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, është pjesë e 20 aktiviteteve kulturore, sportive e inovative për përkujtimin e 20-vjetorit të...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="12px"][image_slider_no_space on_click="prettyphoto" height="300" navigation_style="dark" highlight_active_image="yes" images="11654"][vc_empty_space height="12px"][vc_column_text]Ditën e martë, më 28 maj 2019, ora 17:30-19:00 në Shtëpinë e përkthimeve në Romë, në bashkëpunim me Ambasadën e Shqipërisë në Itali, u organizua takimi për letërsinë shqiptare. Fokusi i...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space height="22px"][vc_column_text] Audiobooks.al është projekti më i ri në Shqipëri, i cili mundëson dëgjimin e librave të autorëve më të njohur shqiptarë dhe të huaj. Kjo është një ide e realizuar nga kompania e sigurimeve "Sigal", për të bërë...