Author: Naun Prifti

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="flexslider_slide" interval="3" images="17146,17145,17147,17135,17144,17148,17149" img_size="large" onclick="custom_link" custom_links_target="_blank" css_animation="none" custom_links="#E-8_aHR0cHMlM0ElMkYlMkZvbmxpbmUucHViaHRtbDUuY29tJTJGZmlpdCUyRnBwc2glMkY="][vc_column_text] Sot më datë 9 dhjetor, Këshilli Koordinues i Botimeve për Diasporën mbajti online mbledhjen e fundit për këtë vit ku u shqyrtua raporti vjetor i punës së Qendrës së Botimeve për Diasporën...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="17127" img_size="medium" onclick="custom_link" custom_links_target="_blank" css_animation="none" custom_links="#E-8_aHR0cHMlM0ElMkYlMkZvbmxpbmUucHViaHRtbDUuY29tJTJGZmlpdCUyRnBwc2glMkY="][vc_column_text] “Ushtari prej Plumbi” dhe “Borëbardha”, dy përralla mjaft të dashura për fëmijët, pjesë e serisë “Klasikët Dygjuhësh” – projekt i Qendrës së Botimeve për Diasporën, flasin shqip dhe anglisht. “Ushtari prej Plumbi”...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="17121,17122,17123,17124" img_size="large" onclick="custom_link" custom_links_target="_blank" css_animation="none" custom_links="#E-8_aHR0cHMlM0ElMkYlMkZvbmxpbmUucHViaHRtbDUuY29tJTJGZmlpdCUyRnBwc2glMkY="][vc_column_text] Sot më datë 4 dhjetor, Komisioni i Përbashkët i Shqipërisë dhe Kosovës për Miratimin e Teksteve Mësimore për Diasporën, i cili po mbahet prej dy ditësh në Tiranë, diskutoi për paketën...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="17104" img_size="large" onclick="custom_link" custom_links_target="_blank" css_animation="none" custom_links="#E-8_aHR0cHMlM0ElMkYlMkZvbmxpbmUucHViaHRtbDUuY29tJTJGZmlpdCUyRnBwc2glMkY="][vc_column_text] Botohet libri “Politika Shtetërore për Diasporën 2020”. Ai është përmbledhje e dokumenteve dhe akteve në zbatim të Strategjisë Kombëtare të Diasporës. Libri “Politika Shtetërore për Diasporën 2020” është botimi i tretë vjetor....

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="17087,17088,17089" img_size="large" onclick="" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] U firmos sot marrëveshja e bashkëpunimit mes Fakultetit të Gjuhëve të Huaja dhe Qendrës së Botimeve për Diasporën. Qendra e Botimeve për Diasporën dhe Fakulteti i Gjuhëve të Huaja kanë nënshkruar marrëveshjen...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="17077" img_size="large" onclick="" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Botimi dygjuhësh shqip-anglisht “Libri i xhunglës” / “Tre derrkucët”, falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën “Libri i xhunglës” dhe “Tre derrkucët”, dy përralla mjaft të dashura për fëmijët, pjesë e serisë “Klasikët Dygjuhësh” – projekt i...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="17068" img_size="large" onclick="" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Botimi dygjuhësh shqip-italisht “Sirena e vogël” / “Udhëtimet e Guliverit”, falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën “Sirena e vogël” dhe “Udhëtimet e Guliverit”, dy përralla mjaft të dashura për fëmijët, pjesë e...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="17051" img_size="large" onclick="" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Kryesia e Këshillit të Mësimit Shqip për Diasporë (KMSHD), në prani të përfaqësueseve të dyja shteteve shqiptare: Shqipërisë dhe Kosovës, mbajti një takim pune online me ministrin e Shtetit për Diasporën të Republikës së Shqipërisë z. Pandeli Majko;  zëvendësministrin...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="17048" img_size="large" onclick="" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Ambasadori shqiptar në Kroaci Riza Poda gjatë ditës së sotme ka dorëzuar pranë Bibliotekës Qendrore Shqiptare të Zagrebit librat e dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën. Librat iu dhuruan drejtueses...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="17032" img_size="large" onclick="" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Botimi dygjuhësh shqip-greqisht “Sirena e vogël” / “Udhëtimet e Guliverit”, falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën “Sirena e vogël” dhe “Udhëtimet e Guliverit”, dy përralla mjaft të dashura për fëmijët, pjesë e...