Autorë në Diasporë

Arb Elo është i diplomuar si arkitekt dhe jeton...

Albana Shala lindi në Shkodër dhe kreu studimet ...

Denata Ndreca lindi në Shkodër dhe kreu atje stu...

Griselda Doka lindi në Berat dhe është autore e...

Eleana Zhako është diplomuar për Gjuhë shqipe ...

Iskra Thoma shkrimtare, përkthyese, studiuese e k...

Luan Topçiu lindi në Pogradec dhe është studiu...

Jozef Radi lindi më 16 janar 1957 në Elbasan. K...