Biblioteka françeskane vjen me një botim të ri “Poezi”, të At Zef Pllumit

Biblioteka françeskane vjen me një botim të ri “Poezi”, të At Zef Pllumit

Biblioteka françeskane vjen me një botim të ri “Poezi”, të At Zef Pllumit. “Poezi” e At Zef Pllumit është strukturuar nga vepra e botuar: Antipoezi për shekullin e njizetë, Tiranë, 2001, dhe vepra në dorëshkrim Poezi dhe Antipoezi 1950-1960, e cila botohet për herë të parë, në trajtën në të cilën e la vetë Pllumi.

Mëso më shumë