Lajme

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="16990,16991,16992" img_size="large" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Vijon dorëzimi i librave për mësimin e gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në Diasporën shqiptare në Greqi, dërguar nga Qendra e Botimeve për Diasporën, nën kujdesin  Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe me...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="16983,16984" img_size="large" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Një njoftim i rëndësishëm për të gjithë mësuesit e gjuhës dhe kulturës shqiptare në Diasporë Shtyhet afati i aplikimit për regjistrim në regjistrin shtetëror të mësuesve të gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare ne diasporë. Sipas...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="16977,16978,16979" img_size="large" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Norvegji/ 372 tekste shkollore dhe plotësuese të paracaktuara për mësimdhënien e gjuhës dhe kulturës shqiptare, dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën arritën tashmë te mësuesit e shkollës shqipe “Naim Frashëri” në...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="16967" img_size="large" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Ndër mijëra tekste mësimore të dërguara rishtas në të gjitha shkollat e gjuhës e kulturës shqiptare në Diasporë për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021 janë dhe botimet dygjuhëshe të Qendrës së...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="16960" img_size="large" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] “Edukimi dhe Menaxhimi i Sistemit Arsimor gjatë COVID-19 dhe Kontributi i Diasporës nga Gjermania” ishte tema e takimit virtual me profesionistë të edukimit në Kosovë, Shqipëri dhe Gjermani, organizuar nga “GERMIN”. Drejtoresha e Qendrës...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery type="nivo" interval="3" images="16946,16947,16948" img_size="large" css_animation="bounceInLeft"][vc_column_text] Selanik, Greqi/ Vijon dorëzimi i teksteve shkollore për mësimin e gjuhës shqipe në Diasporën shqiptare në Greqi. Procesi i shpërndarjes së teksteve të dërguara falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën po realizohet nën kujdesin...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="16922,16923,16924,16925,16926,16927,16928,16929,16930,16931,16932,16935,16936" img_size="large" css_animation="none" direction_nav="yes" control_nav="yes" pause_on_hover="yes"][vc_column_text] Komisioni i Përbashkët i Shqipërisë dhe Kosovës për Miratimin e Teksteve Mësimore për Diasporën, i cili po mbahet prej dy ditësh në Prishtinë, ka hartuar dhe ka miratuar standardet për tekstet...

Njoftim për konkurrim për vend pune Datë 06.10.2020 Në zbatim të Ligjit nr.16, date 18/04/2018 “Për diasporën”, të Vendimit të Këshillit të Ministrave për krijimin e Qendrës së Botimeve për Diasporën nr. 469, datë 26.07.2018 si dhe Ligjit nr. 7961, datë 12. 7. 1995 “Kodi i Punës...