#diasporashqiptare #unëjamshqiptar #botimediaspora Tag

Më 18 maj 1906 lindi, Nonda Bulka, shkrimtar, atdhetar, pedagog e demokrat. Ka marrë pjesë aktive në krijimtarinë letrare publicistike në vitet ‘30 të shekullit XX dhe është dalluar me humorin e satirat e tij kundër regjimit të kohës, të cilat i botonte nën pseudonimin...