Zhvillohet mbledhja e tretë e Komisionit të Përbashkët Shqipëri-Kosovë

Zhvillohet mbledhja e tretë e Komisionit të Përbashkët Shqipëri-Kosovë

Më 22-23 korrik u zhvillua në Vlorë mbledhja e tretë e Komisionit të Përbashkët të Shqipërisë dhe Kosovës për miratimin e teksteve të përbashkëta. Në këtë mbledhje u diskutuan dhe u hartuan standardet për tekstet e përbashkëta për Diasporën.

#diasporashqiptare #unëjamshqiptar #botimediaspora