Monthly Archives: September 2023

KOMISIONI I PËRBASHKËT I SHQIPËRISË DHE KOSOVËS PËR MIRATIMIN E TEKSTEVE MËSIMORE TË PËRBASHKËTA PËR DIASPORËN

By |September 12th, 2023|

KOMISIONI I PËRBASHKËT I SHQIPËRISË DHE KOSOVËS PËR MIRATIMIN
E TEKSTEVE MËSIMORE TË PËRBASHKËTA PËR DIASPORËN
——————————————————————————————————————
THIRRJE PËR APLIKIM PËR RECENSENTË PËR VLERËSIMIN E TEKSTEVE
MËSIMORE PËR DIASPORËN, NIVELI II DHE III

Shkarko dokumentin

Nis sot Shkolla Verore “Jam shqiptar” për nxënësit e gjuhës shqipe në diasporë, organizuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën

By |September 4th, 2023|

Për herë të parë një shkollë verore për fëmijët e Diasporës.
Qendra e Botimeve për Diasporën hapi Shkollën Verore për Fëmijët e Diasporës, e para në llojin e saj në Shqipëri dhe nisma më e fundit në serinë e aktiviteteve të organizuara prej saj, me qëllim ruajtjen e identitetit të kulturës shqiptare dhe të gjuhës shqipe […]