Trajnimi “Metodat e mësimdhënies në kushtet e dygjuhësisë”

 

 

 

Shqipja në Diasporë 2022

 

 

 

Takimi i Shkrimtarëve të Diasporës
Tiranë, 22 Shkurt 2020

 

 

 

Takim me mësuesit e gjuhës shqipe në Itali
Rexhio Emilia (Reggio Emilia), 7-8 Shkurt 2020

 

 

 

Panairi “Diaspora 2019”
Uster Zvicër, 15 Shtator 2019

 

 

 

Seminari i XV Mbarëkombëtar i Mësimit Plotësues të Gjuhës Shqipe dhe Kulturës Shqiptare në Diasporë
Prizren, 31 Korrik – 3 Gusht 2019