Monthly Archives: March 2023

Nënkomisioni për diasporën dhe migracionin zhvilloi një seancë dëgjimore për veprimtarinë vjetore 2022 të Qendrës së Botimeve për Diasporën

By |March 21st, 2023|

Sot më datë 21.03.2023 u zhvillua seanca dëgjimore pranë Nënkomisionit “Për Diasporën dhe Migracionin” për raportin e punës për vitin 2022 të Qendrës së Botimeve për Diasporën. Në këtë seancë dëgjimore të drejtuar nga z. Lavdrim Krashi ishin të ftuar drejtoresha e Qendrës së Botimeve të Diasporës, znj. Mimoza Hysa Culiqi, Përgjegjësja e Sektorit të […]

REVISTA – SHQIPJA NË DIASPORË 2022

By |March 20th, 2023|

Shkarko Revistën Shqipja në Diasporë 2022

FTESË PËR KONKURRIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM PËR TRAJNUES PËR KUALIFIKIMIN PROFESIONAL TË MËSIMDHËNËSVE TË GJUHËS SHQIPE DHE KULTURËS SHQIPTARE NË DIASPORË

By |March 15th, 2023|

FTESË PËR KONKURRIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM
PËR TRAJNUES PËR KUALIFIKIMIN PROFESIONAL TË MËSIMDHËNËSVE TË GJUHËS SHQIPE DHE KULTURËS SHQIPTARE NË DIASPORË

Në zbatim të Ligjit nr.16, datë 18.04.2018, “Për diasporën”; Vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 469, datë 26.07.2018, “Për krijimin e Qendrës së Botimeve për Diasporën”, i ndryshuar; Rregullores së brendshme për përzgjedhjen e bashkëpunëtorëve […]