Takimi i Shkrimtarëve të Diasporës

Untitled-1

 

 

Qendra e Botimeve për Diasporën organizon Takimin e Shkrimtarëve nga Diaspora “Letra nga Diaspora” më 22 shkurt në Tiranë.

Ky takim do të ndihmojë në njohjen, promovimin dhe krijimin e komunikimit të shkrimtarëve të Diasporës me lexuesit dhe botuesit shqiptarë dhe synon prezantimin e letërsisë së Diasporës, duke u kthyer në një traditë vjetore dhe në një zëdhënës të rëndësishëm të letërsisë së migracionit shqiptar.

Për të marrë pjesë në këtë takim, ju lutemi plotësoni formularin e regjistrimit.

 

Njihuni me Programin e Takimit të Shkrimtarëve të Diasporës.