qdbadmin

About QBD

This author has not yet filled in any details.
So far QBD has created 458 blog entries.

NJOFTIM PËR NJË BASHKËPUNTOR TË JASHTËM GAZETAR NË SHTYPIN E SHKRUAR DHE ONLINE

By |January 22nd, 2024|

NJOFTIM PËR NJË BASHKËPUNTOR TË JASHTËM
GAZETAR NË SHTYPIN E SHKRUAR DHE ONLINE

Qendra e Botimeve për Diasporën kërkon një bashkëpunëtor të jashtëm, gazetar në shtypin e shkruar dhe online, në kuadër të realizimit të projetit të revistës informuese “Flasim shqip”|.

Gazetari duhet të plotësojë këto kërkesa:
• Të jetë shtetas shqiptar;
• Të ketë zotësi të plotë për të vepruar;
• Të ketë […]

NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM REDAKTOR SHKENCOR (ANTROPOLOG)

By |December 5th, 2023|

NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM
REDAKTOR SHKENCOR (ANTROPOLOG)

Qendra e Botimeve për Diasporën kërkon një bashkëpunëtor të jashtëm, redaktor shkencor (antropolog), për projektin “Jam shqiptar”.

Janë të ftuar të aplikojnë të gjithë personat që plotësojnë kërkesat e mëposhtme:

Kërkesa të përgjithshme:

• Të jetë shtetas shqiptar;
• Të ketë zotësi të plotë për të vepruar;
• Të ketë mbaruar arsimin e lartë;
• Të ketë eksperiencë profesionale […]

NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM REDAKTOR SHKENCOR (ANTROPOLOG)

By |November 14th, 2023|

NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM
REDAKTOR SHKENCOR (ANTROPOLOG)

Qendra e Botimeve për Diasporën kërkon një bashkëpunëtor të jashtëm, redaktor shkencor (antropolog), për projektin “Jam shqiptar”.

Janë të ftuar të aplikojnë të gjithë personat që plotësojnë kërkesat e mëposhtme:

Kërkesa të përgjithshme:

• Të jetë shtetas shqiptar;
• Të ketë zotësi të plotë për të vepruar;
• Të ketë mbaruar arsimin e lartë;
• Të ketë eksperiencë profesionale […]

KOMISIONI I PËRBASHKËT I SHQIPËRISË DHE KOSOVËS PËR MIRATIMIN E TEKSTEVE MËSIMORE TË PËRBASHKËTA PËR DIASPORËN

By |October 31st, 2023|

KOMISIONI I PËRBASHKËT I SHQIPËRISË DHE KOSOVËS PËR MIRATIMIN
E TEKSTEVE MËSIMORE TË PËRBASHKËTA PËR DIASPORËN
——————————————————————————————————————
THIRRJE PËR APLIKIM PËR RECENSENTË PËR VLERËSIMIN E TEKSTEVE
MËSIMORE PËR DIASPORËN, NIVELI II DHE III

Shkarko dokumentin

NJOFTIM PËR NJË BASHKËPUNTOR TË JASHTËM GAZETAR NË SHTYPIN E SHKRUAR DHE ONLINE

By |October 25th, 2023|

NJOFTIM PËR NJË BASHKËPUNTOR TË JASHTËM
GAZETAR NË SHTYPIN E SHKRUAR DHE ONLINE

Qendra e Botimeve për Diasporën kërkon një bashkëpunëtor të jashtëm, gazetar në shtypin e shkruar dhe online, në kuadër të realizimit të projetit të revistës informuese “Flasim shqip”|.

Gazetari duhet të plotësojë këto kërkesa:
• Të jetë shtetas shqiptar;
• Të ketë zotësi të plotë për të vepruar;
• Të ketë […]

KOMISIONI I PËRBASHKËT I SHQIPËRISË DHE KOSOVËS PËR MIRATIMIN E TEKSTEVE MËSIMORE TË PËRBASHKËTA PËR DIASPORËN

By |September 12th, 2023|

KOMISIONI I PËRBASHKËT I SHQIPËRISË DHE KOSOVËS PËR MIRATIMIN
E TEKSTEVE MËSIMORE TË PËRBASHKËTA PËR DIASPORËN
——————————————————————————————————————
THIRRJE PËR APLIKIM PËR RECENSENTË PËR VLERËSIMIN E TEKSTEVE
MËSIMORE PËR DIASPORËN, NIVELI II DHE III

Shkarko dokumentin

Nis sot Shkolla Verore “Jam shqiptar” për nxënësit e gjuhës shqipe në diasporë, organizuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën

By |September 4th, 2023|

Për herë të parë një shkollë verore për fëmijët e Diasporës.
Qendra e Botimeve për Diasporën hapi Shkollën Verore për Fëmijët e Diasporës, e para në llojin e saj në Shqipëri dhe nisma më e fundit në serinë e aktiviteteve të organizuara prej saj, me qëllim ruajtjen e identitetit të kulturës shqiptare dhe të gjuhës shqipe […]

NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM

By |July 3rd, 2023|

NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM

Kërkohet 1 (një) përkthyes letrar për përkthimin nga gjuha shqipe në gjuhën angleze
të vëllimit me poezi të zgjedhura nga krijimtaria e shkrimtarit Dritëro Agolli

Në zbatim të Ligjit nr.16/2018 “Për diasporën”; Ligjit nr. 35/2016 “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to”; VKM-së nr. 469, datë […]

Thirrje për pjesëmarrje në Seminarin XVI për mësimin plotësues të gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë e në mërgatë

By |April 18th, 2023|

“Teori dhe praktika të mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe kulturës shqiptare në diasporë e në mërgatë”

 

Shkarko dokumentin

NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM

By |April 3rd, 2023|

Kërkohet 1 (një) përkthyes letrar për përkthimin nga gjuha shqipe në gjuhën frënge

të vëllimit me poezi të zgjedhura nga krijimtaria e shkrimtarit Dritëro Agolli

Në zbatim të Ligjit nr.16/2018 “Për diasporën”; Ligjit nr. 35/2016 “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e tjera të lidhura me to”; VKM-së nr. 469, datë 26.07.2018, “Për krijimin e […]