Monthly Archives: August 2021

Qendra e Botimeve për Diasporën publikon falas online versionin anglisht të numrit të dytë të revistës letrare “Letra nga Diaspora”

By |August 24th, 2021|

Qendra e Botimeve për Diasporën publikon falas online versionin anglisht të numrit të dytë të revistës letrare “Letra nga Diaspora”. Ky botim me intervista, analiza, retrospektivë, krijimtari vjen me synimin jo vetë të mbrojtjes dhe përhapjes së gjuhës shqipe përmes letrave të bukura, por dhe vendosjen e urave të […]

QBD/ Ministri i Shtetit për Diasporën, takim me përfaqësuesit e Këshillit Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë

By |August 5th, 2021|

Ministri i Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko zhvilloi ditën e premte një takim me përfaqësuesit e Këshillit Koordinues të Arsimtarëve në Diasporë (KKAD), Dr. Vaxhid Sejdiun (kryetar), Mustafë Krasniqin (nënkryetar), Teuta Tabakun (sekretare) dhe Miradije Berishaj e Dritan Mashin (anëtarë). Në fjalën e tij hyrëse z. Majko […]