Monthly Archives: December 2019

Mbahet mbledhja e radhës e Këshilli Koordinues i Botimeve për Diasporën

By |December 26th, 2019|

Këshilli Koordinues i Botimeve për Diasporën mbajti sot mbledhjen e radhës, gjatë së cilës shqyrtoi raportin vjetor të punës së Qendrës së Botimeve për Diasporën, prezantimin e planit të punës për vitin e ardhshëm, si dhe çështje të tjera.Drejtoresha e Qendrës së Botimeve për Diasporën, znj. Mimoza […]

Qendra e Botimeve për Diasporën mundëson falas shërbimin e mësimdhënies në distancë për të gjithë mësuesit dhe Shkollat e Gjuhës Shqipe në Diasporë

By |December 18th, 2019|

Për herë të parë, të gjithë mësuesit dhe Shkollat e Gjuhës Shqipe në Diasporë përfitojnë falas shërbimin e mësimdhënies në distancë përmes Platformës Digjitale “Schoolme”, mundësuar nga Qendra e Botimeve për Diasporën.

Përmes këtij shërbimi, mësuesit do të kenë mundësi të rrisin cilësinë e mësimdhënies së gjuhës shqipe dhe […]