Qendra e Botimeve për Diasporën përuron sallën “Fan Noli”

Qendra e Botimeve për Diasporën përuron sallën “Fan Noli”

Në përvjetorin e parë të funksionimit të saj, Qendra e Botimeve për Diasporën përuroi sallën “Fan Noli”, e cila është e pajisur me mjete profesionale cilësore për procesin e punës së saj, për të siguruar përgatitjen e librave në formatin e-book, si dhe gjithçka tjetër të nevojshme për platformën digjitale kushtuar mësimdhënies në Diasporë.