lajmi

Agni Todhri është e para vajzë nga Elbasani, e shkolluar jashtë shtetit në fushën e pedagogjisë e psikologjisë shkollore e ndoshta e para në vendin tonë për arsim të specializuar. Ajo njihet për vlerat e saj si mësuese, metodiste dhe qytetare.

Mëso më shumë.