Presidenti i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë, Adnan Mehmeti, prezanton para lexuesve librin e dytë të botuar nga kjo shoqatë “Autorë dhe vepra”.  Ky libër është biografia me bibliografi e secilit  anëtar, deri në ditët e sotme. Secili prej tyre përfaqësohet me një krijim letrar. Botimi i parë i shoqatës “Aktivitete dhe krijimtari” botuar në vitin 2016 ku mbuloheshin të gjitha aktivitetet dhe botimi i dytë “Autorë dhe vepra” plotësojnë tërë rrugën që nga themelimi i shoqatës deri në vitet e fundit.

Mëso më shumë