Fotografi e vitit 1938, përpara Kafes së Madhe në Shkodër. Lasgushi dhe Asdreni ishin ftuar në Shkodër nga Ernest Koliqi dhe qëndruan atje pesë ditë. Mirëseardhjen në Shkodër ua uroi Gjergj Fishta me një fjalim të bukur në Kinema Rozafat.

Nga e majta: Gaqo Tashko, Lola Gjoka, Ernest Koliqi, Dom Nikoll Koliqi, Tefta Tashko, Aleksandër Stavre Drenova (Asdreni), Lasgush Poradeci, Gjergji Canco, Koço Tashko.

Burimi