Autorja shqiptare me banim ne Itali Ismete Lebaj vlerësohet me çmim të parë për librin “I bambini non hanno mai colpe” (Fëmijët nuk kanë kurrë faje), në konkursin letrar ndërkombëtar “Të bashkuar për ligjshmërinë”.
Autorja ia kushtoi çmimin heronjve të rrëfyer në libër, gra dhe burra të Shqipërisë që përkushtohen për një botë më të mirë, për një Shqipëri më të mirë.

Burimi