Audiobooks.al është projekti më i ri në Shqipëri, i cili mundëson dëgjimin e librave të autorëve më të njohur shqiptarë dhe të huaj. Kjo është një ide e realizuar nga kompania e sigurimeve “Sigal”, për të bërë të mundur dëgjimin e librave në gjuhën shqipe. Librat e përzgjedhur janë për dëgjuesit e të gjitha grupmoshave dhe mund të dëgjohen falas në këtë link: http://www.audiobooks.al/