Qendra e Botimeve për Diasporën në bashkëpunim me Ministrinë për Europën dhe Punët e Jashtme dhe Postën Shqiptare mbylli në kohë rekord të gjitha dërgesat me tekstet shkollore për mësimdhënien në Diasporë. Sot u nis dhe dërgesa e fundit për Itali. Tekstet për fëmijët dhe mësuesit e Diasporës janë falas.