Suedi/ Vijon shpërndarja e teksteve shkollore dhe të mësimit plotësues në gjuhën shqipe, të dërguara falas për mësimdhënien në Diasporë nga Qendra e Botimeve të Diasporës

QBD-ja ka dërguar në Suedi 882 tekste didaktike, ndër të cilat edhe botimet e saj dygjuhëshe që përfshijnë fjalorë dygjuhësh, përralla dygjuhëshe etj

Ambasadori i Shqipërisë në Suedi, Virgjil Kule priti në një takim në ambasadë mësuesit Mirela Bicaku, Sonila Kurteshi e Sadik Kelmendi.

Procesi i shpërndarjes së librave është në vazhdim.

Mëso më shumë.