Shkolla Shqipe në Zvicër lajmëron shpalljen e konkursit për mësues/e të gjuhës shqipe për disa pika shkollore, të kantoneve Zyrih, Schafhausen, Bern, Basel, Grabünden, Appenzell etj.

Kandidatët duhet të kenë lejen e qëndrimit vjetor në Zvicër, të kenë njohuri elementare në gjuhën gjermane, nivelin B1, të kenë kualifikim përkatës arsimor, universitar ose SHLP (gjuhë e letërsi shqipe, pedagogji).

Shkolla fton të interesuarit të aplikojnë dhe njofton se konkursi mbetet i hapur 14 ditë pas publikimit në të përditshmet shqiptare në Zvicër.

Njoftimi i Shkollës Shqipe në Zvicër: