Libri i përkthyer në disa gjuhë dhe mjaft i vlerësuar nga kritika ndërkombëtare “Ditar i shkurtër kufijsh” i autorit Gazmend Kapllani gjendet në listën e librave më të mirë frëngjisht në Bibliotekën Publike të Nju-Jorkut.

Me rastin festimit të Javës së Trashëgimisë së Emigrantëve 2020, Biblioteka u ofron lexuesve një listë librash elektronikë të autorëve më të mirë e më të lexuar.

Lajmin e bëri të ditur vetë autori në llogarinë e tij personale në rrjetin social “Facebook”.

Mëso më shumë

Shfleto listën e librave