Qendra e Botimeve për Diasporën, drejtuar nga znj. Mimoza Hysa mirëpriti dje Ministrin e Shtetit për Diasporën, z. Pandeli Majko dhe drejtuesit e institucioneve të tjera të Diasporës në varësi të tij, për të prezantuar punën njëvjeçare të Qendrës, botimet e reja dhe sallën “Fan Noli”.