Shoqata Camaj bashkëpunon me Universitetin DePaul për dërgimin e korpusit të veprave të Martin Camaj. Ky bashkëpunim do të sjellë organizimin e konferencave të përbashkëta, si dhe përvojën e hulumtuesve shkencorë pranë Shoqatës Camaj. Në këtë periudhë të vështirë që po kalojnë universitetet në Europë dhe Amerikë për shkak të pandemisë, bashkëpunimi është tepër i rëndësishëm për të ardhmen e Albanologjisë.

Mëso më shumë