Biblioteka françeskane vjen me një botim të ri “Poezi”, të At Zef Pllumit. “Poezi” e At Zef Pllumit është strukturuar nga vepra e botuar: Antipoezi për shekullin e njizetë, Tiranë, 2001, dhe vepra në dorëshkrim Poezi dhe Antipoezi 1950-1960, e cila botohet për herë të parë, në trajtën në të cilën e la vetë Pllumi.

Mëso më shumë