Nënë Tereza me nënën dhe motrën e saj.
Pavarësisht kërkesave të saj më të hershme, Nënë Tereza u lejua të hynte në Shqiperi vetëm në vitin 1990. Ajo arriti në shtëpinë ku kishte banuar e ëma dhe e motra, duke mbajtur në dorë të vetmin kujtim të tyre, një mulli për të bluar kafen turke, si shenjë triumfi ndaj atyre që pamundësuan takimin nënë e bijë për 40 vite.