diaspora

About diaspora

This author has not yet filled in any details.
So far diaspora has created 3 blog entries.

Samiti i Dytë i Diasporës

By |March 11th, 2019|

https://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/1.jpghttps://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/2.jpghttps://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/3.jpghttps://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/4.jpghttps://qbd.gov.al/wp-content/uploads/2019/03/5.jpg[slide type=”image” link=”” linktarget=”_self” […]

Pyetësor

By |February 28th, 2019|

Ky pyetësor bëhet nga Qendra e Botive për Diasporën dhe shpërndahet në të gjithë botën ku jetojnë pjestarë të Diasporës shqiptare, për të parë se si organizohet mësimi i gjuhës, kulturës dhe trashëgimisë shqiptare dhe mësime të tjera në gjuhën shqipe.
Pyetësori mbledh të dhëna për programin arsimor që ofrohet; burimet arsimore dhe njerëzore; mësuesit; përdorimi […]

Samiti i dytë i Diasporës

By |February 26th, 2019|

Samiti i dytë i Diasporës Shqiptare do të zhvillohet në datat 28 shkurt – 2 mars 2019. Në këtë aktivitet mbarë shqiptar pritet të marrin pjesë qindra përfaqësues të Diaporës shqiptare.

Ky Samit është një arsye që pavarësisht bindjeve apo vendndodhjes, shqiptarët të diskutojnë sfidat e botës ku jetojnë, presionin e teknologjisë dhe një mënyrë të re […]