Lajme

  Ndër 2623 tekste mësimore të dërguara rishtas në të gjitha shkollat e gjuhës e kulturës shqiptare në Greqi për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021 do të jenë dhe botimet dygjuhëshe të Qendrës së Botimeve për Diasporën.  “Rosaku i shëmtuar” dhe “Kësulëkuqja”, dy nga përrallat...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="16642,16643,16644" img_size="large" css_animation="none" direction_nav="yes" control_nav="yes" pause_on_hover="yes"][vc_column_text] Ukrainë, 133 tekste shkollore dhe plotësuese të paracaktuara për mësimdhënien e gjuhës dhe kulturës shqiptare, dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën arritën tashmë te mësuesit e shkollave shqipe atje,...

    NJOFTIM PËR BASHKËPUNËTOR TË JASHTËM PËR HARTIMIN E PËRMBAJTJES SË PLATFORMËS DIGJITALE  TË MËSIMIT TË GJUHËS SHQIPE Qendra e Botimeve për Diasporën kërkon bashkëpunëtorë të jashtëm, për hartimin e përmbajtjes së Platformës Digjitale të mësimit të gjuhës shqipe: Bashkëpunëtor i jashtëm, mësues nga Diaspora, për hartimin e përmbajtjes...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="16724,16725,16726" img_size="large" css_animation="none" direction_nav="yes" control_nav="yes" pause_on_hover="yes"][vc_column_text] Finlandë, 780 tekste shkollore dhe plotësuese të paracaktuara për mësimdhënien e gjuhës dhe kulturës shqiptare, dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën arritën tashmë te mësuesit e shkollave shqipe atje,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="16717,16718,16719,16720" img_size="large" css_animation="none" direction_nav="yes" control_nav="yes" pause_on_hover="yes"][vc_column_text] Austri, 592 tekste shkollore dhe plotësuese të paracaktuara për mësimdhënien e gjuhës dhe kulturës shqiptare, dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën arritën tashmë te mësuesit e shkollave shqipe atje,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="16735" img_size="large" css_animation="none" direction_nav="yes" control_nav="yes" pause_on_hover="yes"][vc_column_text] Ndër 910 tekste mësimore të dërguara rishtas në të gjitha shkollat e gjuhës e kulturës shqiptare në Angli për fillimin e vitit të ri shkollor 2020-2021 do të jenë dhe botimet...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_gallery interval="3" images="16709,16710,16711,16712,16713" img_size="large" css_animation="none" direction_nav="yes" control_nav="yes" pause_on_hover="yes"][vc_column_text] Zvicër, 1006 tekste shkollore dhe plotësuese të paracaktuara për mësimdhënien e gjuhës dhe kulturës shqiptare, dërguar falas nga Qendra e Botimeve për Diasporën arritën tashmë te mësuesit e shkollave shqipe atje,...